expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

27 December 2016

Habuk

Assalamualaikum.. Fiewww.. terkejut sekejap tengok tarikh last update post disini. 12 Ogos 2016. betapa tersangatlah lama meninggalkan dunia blogger. Alhamdulillah masih teringat bahawa diri pernah ada blog dan masih blog. Selalu sangat update di Facebook tapi dekat sini tak tulis ape-ape. Kenapa?? Sebab blog orang dah tak baca eik?? Ehem..ehem..nampak sangat niat tu.. astaghfirulllah..

Bukan lah.. Tapi sebab dah lama tak menulis panjang-panjang perihal kehidupan sendiri melainkan update tentang produk-produk Jamu Susuk Dara. Oh ye.. saya kini ajen jamu susuk dara ye.. boleh follow FB.. kat sini, takde ape-ape la ye nak update pasal JSD..

Alhamdulillah.. 'ala kulli hal.. Allah mempermudahkan segala urusan satu demi satu.. satu demi satu pintu kemudahan dibukakan olehNya.. alhamdulillah.. oh ye.. nak update sket.. baru habis exam Semester 1. Ha?? exam ape plak?? bukan baru ke habis degree?? Master plak?? huhu.. bukan..bukan.. tapi sambung Diploma Lanjutan.. Diploma Pentadbiran Kehakima Islam Dan Guaman Syarie di UKM. ya.. still.. alhamdulillah.. tinggal lagi 3 semester.. then kite apply tauliah peguam syarie insyaAllah..

Hurm.. tadi baru try mohon kerja di SRITI berdekatan dengan area rumah ni.. kalau ada rezekinya, alhamdulillah..kalau tiada kita alhamdulillah juga.. rezeki ni bukan kat tangan kita ya.. semua dalam genggaman Allah.. usaha, doa dan tawakkal sahaja..

Alhamdulillah rasa tenang sangat beberapa minggu ni.. bukan nak cakap ape.. dalam awal-awal bulan baru ni hamba dalam keadaan agak stress sedikit lah.. stress dengan hutang belajar lagi.. dengan soal anak lagi.. biasa..biasa..biasa.. tapi.. sampai bila?? semua tu bukan kita yang pegang.. terima kasih sangat-sangat kepada kaum kerabat..sahabat handai.. keluarga dan suami yang tersayang sebab bagi all support 100% kepada diri ini.. buat apa bersedih kan?? bukan kita yang tentukan pun lebih-lebih lagi soal anak.. soal urusan dengan KPM pun dah selesai.. alhamdulillah.. syukur ya Allah.. thanks to my big bro yang dah jadi cikgu atas pertolongan anda.. doakan ur sista okay.. tiada lagi surat-surat yang buat diriku dirudung stress dan murung seharian.. terima kasih kepada KPM sebab bersabar sebab saya dan keluarga saya pun bersabar dengan karenah kalian.. hehe..

Ok la.. setakat itu nak update.. insyaAllah lain kali saya bercerita panjang lagi ya..

be good and take care.. daaa.. assalamualaikum..

Rindu saya, add saya di FB.. Nurul Atika Rosli (Nurul Islam) -->perasan ada orang rindu.