expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

16 July 2012

Thesis Oh Thesis!!

Cuti dah nak habis tapi thesis tak settle lagi.. huhu..

Assalamualaikum.. Bukan mudah nak fokus buat thesis ni bile duk umah. Kalau ngadap laptop lama-lama nanti, mak pandang semacam je plak.. huhu.. bukan mak kite tu tak memahami..tapi mak tu nak tengok anak dara die ni buat keje umah.. urus ape yang patut.. huhu...

Siang jaga dua budak yang memang lincah-lincah belaka.. lepas mak abah pegi niaga, duk settle kemas umah ape semua plak.. malam?? I dah rasa bintang-bintang berkelipan menghiasi alam dan terus tertidur.. penat dang mengantuk.. kerja memang la tak banyak mana tapi tubuh badan yang sememangnya cepat penat.. ditambah pulak sekarang ni demam, batuk dan selesema.. assignment, thesis ape semua tak sempat nak ditengoknya.. penat sangat nak memikir ayat-ayat cinta yang power.. tulis blog ni pun dah takde mase.. huhu.. Penatnye jadi manusia ni.. Camne la nak jadi housewife dan juga student ni lepas ni.. Kondisi badan yang tidak berapa kuat.. huhu..

penat la.. penat la.. penat la.. huhu.. 

Boleh buat lagu kan? huhu.. memang tak larat sangat.. tak tipu.. huhu.. Bile dah penat, dan ade yang duk cucuk kite dengan benda yang menyakitkan hati kite, memang la sangat terasa hati kan?? huhu.. Ade tak ape2 cadangan supaya saya mempunyai tubuh badan yang sihat dan kuat selain daripada minum milo?? seriously.. saya memang tak larat nak buat banyak-banyak benda.. huhu.. 


p/s : sape2 yang baca ni mesti rase lemah betul saya ni kan?? tapi seriously memang badan saya sakit2.. dan saya tak suke keadaan ni.. huhu...