expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

19 July 2009

DEDIKASI BUAT SAHABAT IKA..

Salam buat sahabat-sahabat ika.. Farahin,Arah,Fizah,Airin,Sue,Erma and Qilah.. Asif entry kali ni agak berunsur peribadi dan ana menggunakan bahasa "ika" sebab ni special untuk kawan2 ana yang bakal berpisah dengan untuk tempoh 3 tahun nanti secar fizikalnya. Korang, ika rindu sangat kat korang sume. Walaupun ika cakap ika happy dan tenang dengan apa yang ditakdirkan untuk ika. Tapi ika tak boleh nak tolak hakikat ika sangat sedih nak berpisah dengan kamu semua.Asif ika tak leh nak hantar kamu semua kat airport sebab tak nak tragedi banjir di KLIA berlaku. Huhu.. Kat sini special dedication for all of you.. InsyaAllah ika sentiasa doakan kamu semua.. Tapi kalau ika tunang ke, nikah ke waktu korang kat sane, jangan marah eik. huhu.. Gurau je lah.. Ape2 hal, ika akan sambung belajar kat sini tanpa kamu semua. Fiza, ekau selalu je nak kite jalan same2 kat Warwick kan? Tak pe la, kite jalan2 dalam mimpi je la eik. Farahin, jangan nangis rumateku... InsyaAllah nanti hang akan jumpe sahabat yang boleh fahami hang kat ane. Kalau tak jumpe, hang buzz aku naa.. Buat ym.. Senang sket.. Sue jangan nakal2.. Arah and airin pun ye.. jaga diri ya tulang arah.. Kan aku dah cakap, takde orang yang akan panggil kau tulang lagi. Huhu.. Airin pun jaga kesihatan ye.. Erma and qilah pandai2 jaga diri ye.. bantu farahin.. Huhu... dah macam surat dah nie. Tak kire la.. ni blog tika and suke hati lah nak tulis ape pun.. Wawa.. rindu kat korang la nanti.. Hmm.. kat bawah nie ader secebis kenangan kite bersama...



Saat diriku bersama teman..

Makai ais krim bersama selepas penat bermain air di LOST WORLD


Kat surau Al Hidayah yang banyak simpan kenangan..

Bergambar selepas "peristiwa besar" berlaku pada diriku..


basuh gheta untuk kumpul dana pergi Sabah..



Gosok jangan tak gosok..

Kat padang hoki after senam erobik..

Sayang rumate ku..

Bakal teacher.. Dengan pelajar2 di kundasang..

Rumateku lagi.. kat Sabah

Fizah and Farahin... Huhuh..

Arah, Farahin and me...

Airin...Huhu.. beraye di umah ustazah

Erma and Farahin.. jamuan raya TESL

Lastly, video yang dah lame ika buat untuk antum..Tak sangke ade gunanye.. huhu..

video


9 comments:

Anonymous said...

Assalamualaikum MIU2...
weh.. thanks for this special entry..it means a lot.. ko kne janji ngan aku stadi rajen2, pastu kite grad sama2 nnt, InsyaALLAH,.. doakn aku gak utk rajin blaja n x cpt tension.. pasni da xder org aku boley panggil MIU2 lagi.. bole x aku panggil farahin "MIU2"? dah sah2 xleh kan? die dah r takut kucing... Ape2pn nnt buzz je ok? Ok r, malas nak tulis pjg2 kat sni.. nnt ader org xsuke plak kn. K, all the best, kite 'member' krn ALLAH swt... InsyaAllah..

~(-_-)~

Anonymous said...

miu2!
aku nih arah...
i love you soooo muchh....
n will miss u...
xpe, mane2 pon same je kannn...
yg pentg same2 blajar....
jgn sedey2 tauu....ingat kat aku tau...aku xkesah mu pggl aku tulang ponnn...sbb mmg da hakikatnye aku tulang....waaaaa!
hehehehe
doakan aku...
muahhh...
sayangggg tika

erma farida said...

Assalammualaikum..ika...
thanks 4 the ingatan...terharu...very touching and memorable..=)

smga Allah pelihara ukhwah kita..insyaAllah

kak nora said...

assalamualaikum...
ehem2...
komen di sini bukan khusus untuk mereka yang tesl je kan..??
huhu...
akk amik kos bi tau...minor jew..
huhu...
pe2 pun...ukhuwah antum hebat...sehebat lautan yang tiada bertepi...chewwah...
sungguh...!!
akk percaya...dimana juga antum terpisah...ukhuwah kerana Allah takkan putus...doa sahabat mengiringi...
buat tika chayok....
buat yang lain...jge diri...
sayang kamu semua....=)

ku bertatih di bumiMu ya Allah said...

salam ika
ni qilah..
ika memang wat qilah nangis ..
memang dah banjir
qilah ingat gi time qilah awl2 masuk maktab
ika lah orang first yg terima qilah
n bawa qilah dalam saf perjuangan
apapu ika tetap sahabat sejati qilah
qilah selalu doakan ika dapat yang terbaik
insyaAllah ..Allah nak makbulkan doa ika sekarang
maybe dapat course yg islamik..apapun qilah akan cuba bawa keizzahan islam dlm TESL NI
ESP KAT WARWICK
DOAKAN kami juga ye sahabat
LUV U FILLAH

Anonymous said...

ika...
sedey..
nanti da takde "mama tika" kat sana.. huhuhu..
thanks for everything..
luv you so muchh!!
even watever happen, kte still kwn n jgn lupekan sue ea....

Nurul_Islam said...

Salam.. Huhu.. Jangan sedih2 eik.. Korang nangis,tika lagi sedih tahu? Huhu.. Tak pe la doakan tika. Takde orang dah boleh amek name ke as miu2 tue. Jangan bagi orang. Wat kak nora, sile2. Boleh je nak post...

aireen said...

Assalamualaikum sahabatku...
Thanx 4 da dedication...
Ika tau x..sdey,rndu..smuanya brcmpur aduk..
Irene sdey sgat ika xdpt same2 ngan kitaorg..
nnt..dh xder la org tgas yg nk tgur aireen..hmm..sdey..
ika cengeng, mmg dh wt aireen jd cengeng gak..
thanx..sbb bnyak ajr aireen mcm2 prkara 4 da sake of myself..
aireen bgga dpt kwn mcm ika..
ika mmg tabah hdapi dugaan ni..
1 pngajaran yg ckup b'hrga utk aireen..
pasti ada hikmah yg terbaik utk ika..yakinlah..
ika, slalu doakn kitaorg tau..
n aireen punakn slalu doakn ika..InsyaAllah..
ika, sall da bez..
study leklok..
jgn asyik ym jer tau..
tp klu ym ngan kitaorg xper..hehe
jgn nakal2 tau..
truskn prjuangan ika k..
aireen syg ika dunia akhirat..
ok..salam sayang buat ika..muah!

arah said...

tikaaa....i miss u lah....erm...
arah sedey sebenaye...tp wat2 xsedeyyy...apepun, kite same2 doa untuk yg terbaek ekk....:)bye