expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

27 September 2010

Family Day at Pantai Balok..

Assalamualaikum.. dah lama ana tak update blog ni.. Kesibukkan pada urusan belajar dan juga pengurusan diri buat diri ana tak dapat nak mengadap laptop dengan masa yang lama.. Facebook ana pun jarang-jarang dah bukak.. Lebih-lebih lagi lagi 4 atau 5 minggu nak final exam dah.. jadi sekarang ni merupakan minggu-minggu yang amat busy dengan pengumpulan carry mark.. test sane.. asignment sini dan macam-macam lagi.. lepas ni ade majlis konvo pulak.. maka akan ade lah kelas yang terpaksa dibatalkan.. lapas tu PRK atau pilihanraya kampus plak.. (huhu.. hope tak menang pencalonan peringkat jabatan..Gerun bah..)..

Ok.. kat sini ana nak share tentang trip ana untuk family day blok ana.. As ajk ibadah blok, ana dan Yuhana (ajk kebajikan) ditugaskan untuk menguruskan makanan.. memang letih amat la.. huhu..(baru tahu betapa susahnya kak nora dulu jadi ajk makanan). Dari pagi sampai la balik kena urus semua makanan.. balik tadi pun lepas solat ape semua, ana dah terjelepuk atas katil.. huhu.. mata tak dapat lelap sebab penat sangat.. nak tidur pun susah.. sekarang pun tak dapat tidur lagi.. Hai.. assignment nak kena hantar ni.. test lagi minggu ni.. huhu.. semoga Allah permudahkan.. ok la.. jom kite tengok kebesaran Allah swt di Pantai Balok ni.. =)





Jom main bola beracun...



Ke "excited"an jelas tergambar.. heheh



cantik tertarik dan memang da bomb.. hehe.. my friends



Gambar tangan pun jadik la..



Subhanallah..



Comel betul budak2 BATI ni.. heheh



Us.. dengan akak rumate dan wawa.. ni semua Sabah mali..



Bayang-bayang sape ntah..



Candid pic.. hehe.. cantik..



Me and Hanim...=)

No comments: