expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

14 August 2008

Sudah lama menyepi diri Seikandi Umar nie..

Assalamualaikum... Bukan saje tak nal post benda yang baru kat sini, but kerana kekangan masa yang terlalu sibuk ( tapi manusia paling sibuk Nabi Muhammad ). Bukan nak merungut tapi itulah kenyataannya. Tapi tak pe, moga Allah memberikan masa yang amat bernila buat ana nanti. InsyaAllah.. Baru2 nie Teslian ader pergi lawatan ke Sabah. Itu yang busy semacam dan sekrang pulak sibuk dengan MERCHANT OF VENICE. Ana and dak2 props yang lain kena buat banyak kerja.. Hai... Tetapi kerja2 dakwah tak lupa. Itu kewajiban. Ape2 pun sekarang nie tengah sibuk merancang strategi baru dan menguruskan waktu yang semakin hari semakin tak cukup untuk ana. walaupun diberi 24 jam rase tak cukup. Kerja melebihi masa.. Tapi kita bersyukur lah kan..Sekarang pun tengah merancang masa depan..(masa depan? macam ader pape je). Biase la kalau tak merancang nanti kelam kabut la hidup ana nie. Kena tetapkan matlamat and langkah2 nya.. alamak cam pakar motivasi la plak.. Teringat motivasi kat Kisas pak anjang.. ( x-kisas sape ingat?) .. Okey la.. nanti ader mase ana akan share dengan semua sahabat ape2 ilmu yang bermanfaat insyaAllah.. nak tahu tentang kerjaya guru pun boleh jugak.. Okey.. Salamun alaik..
p/s: Baru je dapat ilmu pasal siasah syar'iah.. tapi dop pehe sangat.. =(

No comments: