expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

15 November 2008

Selamat bercuti!!!

Jazakallah buat semua sahabat yang masih setia dalam perjuangan ini. Kat sini ana ucapkan selamat bercuti buat semua sahabat di ipg dan juga sahabat2 ana yang study kat uni. Kebiasaannya budak2 ipg ni cuti nyer lame. So, diharapkan semua sahabat dapat memepertingkatkan amalan masing-masing dan tak lupe juga dalam perjuangan masing2. Bercuti tak bermaksud kita semua bercuti dalam perjuangan. Manfaatkan masa kita semua untuk mencari bahan dan menghadiri program yang berfaedah bagi perjuangan kita semua. Ana plak, tahun depan dah final year kat maktab nie. So, note pun berlambak kena study balik and recall balik ape yang dah dipelajari dalam masa 3 semester nie. Tapi tak semestinya dakwah tu terhenti ok. Belajar tu salah satu jihad jugak. Jihad menggunakan mata pena.. InsyaAllah. So.. Selamat study buat student B.Ed Tesl Secondary School cohort 1. Prepair for "school experience" next year k.. Buat keluargaku.. nantikan kepulangan anakanda..=).. Miss you a lot..
p/s: 15hb November is my big brother@bodyguard birthday. But i can't celebrate it with him.. Selamat hari lahir dan menjalani peperiksaan SPM buat adikku. Mohamad Nur Hamdan Bin Rosli.. assif tak leh nak smabut. Balik nanti kite sambut..

No comments: