expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

20 December 2009

Majlis Perkahwinan Kak ila dan abang bain..

ini bukan pengantinnye.. ini namenye buang tebiat.. heheh

Salam semua..(^_^).. Alhamdulillah majlis kenduri kakak ana yang sulung dah selesai. Sepanjang kenduri tu, cuaca tak berapa bagus sangat sebab hujan. Tapi syukur semuanya berjalan dengan lancar kecuali ana la yang tak lancar sebab pengsan waktu malam akad nikah. huhu.. ok, jom tengok gambar..



ana(after pengsan), kak ila, mama, kak ida dan hamdan..


Three mouskeeters... haih.. akram, ikhwan dan khairudin.(sepupu)


Camereman aka hamdan.. yang amek pic ni tengah test kebolehan sendiri in shooting pic.. heheh



Abah ana(baju hijau)... sibuk layan tetamu kat khemah..



Lauk pengantin yang sedap...



Imran Haikal(sepupu)... say peace imraaaan... heheh



Macam penat je asyik kena amek gambar camni.. haih..



Sape punye keje suh pengantin amek gambar camni? (heheh)




Ni baru sebilangan kecil batalion cucu pak mat(tok ana).. kecil2 lagi sume..
dari kiri : Aniq, Ikhwan, Amir, Alisa, Akram, Kak Anis, Mak long(berdiri)




pengantin dan bunga...



sape plak pas ni? huhuhu.. kak ila, kak ida and me..




Saat mendebarkan..



Cantik...



5 kali baru lepas... Lafaz nikah bukan senang.. Tok ana(saksi) sangat strict.. huhuhu



Alhamdulillah.. dah sah...



Actually semua specky.. tapi kak ila tak pakai cermin mata.. inilah adik beradik ana...


Okey.. setakat itu dulu ye.. Gambar ni tak di arrange dengan baik dan agak berterabur. Huhuh.. yang pakai baju oren tu waktu hari akad nikah dan baju ungu tu hari walimah. Akhirnya, semoga perkahwinan kak ila dan abang bain kekal selamanya dan semoga mawaddah sakinnah abadan abada... amin... =)

p/s : bila pula turn kak ida dan penulis? soalan favourite pak cik dan mak cik yang datang kenduri.. huhuhu

No comments: