expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

31 May 2009

Award from charkoeyteowgirl a.k.a Didi cute..


Salam.. huhu.. tak sangke plak dapat award dari didi nie. Blog tika bukan ape pun siap nak bagi award lagi. Ape2 pun asif sebab tak respon awal-awal. Mase tu tengah pulun exam sampai blog nie pun macam nak tak nak je update. Hehe.. okey lah.. ape yang tika kena buat untuk blog ni didi? Jeng.. jeng.. jeng..
1. Copy pic award ni untuk di letakkan di blog anda ( okey dah setle )
2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie. ( Adus.. heheh.. ok2)
Didi..
- Seorang yang agak pemalu bile orang suruh die bercakap kat depan..(time kuliyah kat surau)
- Ade due handphone (kaye nyeee..heheh)
- Komited sangat buat kerja membantu rumet ana (farahin untuk tugasan lujnah Helwi)
- Sangat suke charkoeyteow.(camni pun ade ke? Heheh)
- Ade same interest with me.. ape lagi.. blogging laaaaa...
Ok, dah setle tugasan kedua.. Next...
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnye..
Huhu.. banyak nyer.. 5 je lah eik..
- Seorang yang sangat suke duduk depan laptop and kemane2 pun dengan laptop. Blogging, surfing, cari kawan2 nak berdiskusi... Banyak la yang ana suke bile duduk dalam alam maya nie..
- Suke mencuba something new even ana sendiri tak tahu menahu tentang benda tue. Tapi yang baik-baik je la kan.. Blog nie pun just cube2 then learn sket2.. Sekarang pun nak study banyak lagi pasal blog nie..
- Sangat suke berfikir sambil diam. Melihat habit manusia yang pelbagai and diterjemah melalui penulisan and kadang2 just simpan dalam otak je.nanti recall balik as sumber rujukan.. Heheh.. betui ke? betul la kot..
- Sangat suke mengkaji and suke sejarah. Dulu nak jadi lawyer tapi seminggu je ta'aruf week. tak pe la.. Cintaku pada guru.. kaji lah sejarah. tak kire la sejarah ape pun. Sebagai pengajaran buat kite jugak..
- Ana suke berdebat dengan orang. Nak-nak perkara yang ana minat. politik? isu semasa? layan.. Tapi kadang2 bile tak de mood, tak layan jugak..
-Dah la eik.. =) Yang lain-lain mungkin anda boleh lihat sendiri sebab ana pun tak tahu ana macam mane.. Konfius lagi nieh..
4. Anda perlu mencari 10 penerima award seterusnye dan describe tentang mereka..
Ha?.. ramainye..Hmm.. sape2 je la.. dah tak tahu nak pilih sape lah.. =). Heheh.. okey..
Dah selesai tugasan saya cikgu didi.. syukran. sayang didi selalu.. Selamat bercuti and doakan tika and kawan-kawan eik.. Semoga kita berjumpa lagi.. Ingat, kita akan bersama nanti. InsyaAllah =)


No comments: