expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

10 May 2009

Selamat hari mama.. =)

Doa untuk kedua ibu bapa..
mude lagi mama nie.. =p


Assalamualaikum... (^_^)!.. hari ini hari ape ye? 10 Mei 2009... bersamaan dengan hari ibu sedunia.. Tapi, bagi ana tiap2 hari adalah hari bagi mama ana nie.. huhu.. My good adviser and who always comfort me.... Her name is Mrs. Rodziah binti Mamat.. Tadi ana call mama ana and wish her Selamat Hari Ibu!!.. mama ana hanya gelak..(takkan gelak kot.. senyum sambil berbunyi la kot).. Mama cakap, dah selame ni bukan ibu ke? heheh.. bukan gitu, tapi sebab hari ni special day.. So, nak wish la kan.. lagipun anakanda ini jauh di 'perantaun'( tak jauh pun.. Peghak je..)Tapi sebab ana dah lame tak balik kampung, so rase cam duk kat perantauan la jugak.. kat UK (ULU KINTA.. diulang.. ULU KINTA).. huhu.. So, for my mama.. ika sayang sangat mama, and forgive me if i did wrong to you ( nakal and degil sket sometimes).. Semoga mama panjang umur dan diberkati kehidupan oleh Allah s.w.t selalu.. ok (^_-).. buat sahabat ana yang sambut bufdaynye pada hari nie, anda tidak keseorangan pun menikmati hari lahir anda, kerana Allah dan doa dari family, and sahabat2 anda sentiasa menemani anda... Setakat itu dulu..Next week dah study week, so pulun habis-habisan lillahi ta'ala.. Belajar sungguh2 tau Cik Nurul Atika binti Rosli.. Ok.. konichiwa.. Salam..Peace!!!

No comments: