expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

03 November 2010

Cute Little baby gurlz... =)


Salam.. hehe.. sape ni ye? Yang pasti bukan anak ana ye.. kahwin pun belum.. insyaAllah bakal menyusul.. she is my first niece.. sangat cute dan putih melepak.. baru je dilahirkan semalam oleh my dear elder sister kak ila dengan berat 3.1 kg.... Congrate buat kak ila dan abang bain.. semoga kehadiran cahaya hati ini dapat memberikan barakah mawadah dan sakinah dalam rumah tangga.. Cik ika masih tak dapat pegang awak lagi la.. huhuhu.. tadi pun snap pic awak dari luar cermin tingkap je.. hari jumaat ni kite jumpe ye.. insyaAllah... moga jadi anak yang solehah... Eh, awak still tak dapat nama lagi kan.. takpe.. nanti awak dapat la nama awak tu ye.. hehe.. semoga Allah memberkatimu...


p/s : tengok baby buat hati rasa insaf.. dan bila dengar citer Mak Su as jururawat yang tengok my sis bersalin buat hati jadi sayu because my sis duk panggil2 mama bila sedang sakit nak bersalin.. huhuh... hargai ibu kita...T_T

No comments: