expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

11 August 2011

DATELINE!!!


Assalamualaikum...

Minggu ni baru je merancang nak fly naik bas ke IPOH tapi tiba-tiba lecturer satu persatu bagi dateline untuk presentation, Ujian Kemajuan untuk next week... Alahai.. Nurul tak dapat lah nak ke sana nampaknya... Kena buat prepation untuk semua kerja untuk carry mark sem ni.. huhu.. Ni la jadi student.. Nak-nak lagi semua lecturer bekejar masa sebab insyaAllah bulan 9 ni akan diadakan konvokesyen pulak.. Nurul sebagi MPP pun sibuk jugak.. Huhu.. Terasa bulan 10 sangat lambat sekali datang untuk Nurul melepaskan jawatan sebagai MPP.. Sibuuuukkk... huhu... Sabar..Sabar.. Nak tahu tak senarai list Nurul untuk dateline next week?? Haaa.. ni lah die..

UJIAN KEMAJUAN 1

Arab Li Syariah - 16/8/2011
Keluarga - 18/8/2011
Halaqah Usrah - 18/8/2011

PRESENTATION
Jenayah - 15/8/2011
English - 15/8/2011
Siasah - 18/8/2011
Keluarga - 25/8/2011

DATE DUE ASSIGNMENT

Keluarga - SIVIL : Week 10
ISLAM : Week 8
Jenayah - 19/8/2011
Probet - 27/8/2011
Siasah - Sebelum study week


Banyak kan?? Huhu.. Iniah rutin sebagai seorang pencari ilmu di kolej ni.. dengan exam, assignment dan macam2 lagi.. Tak termasuk lagi dengan program pelajar.. Hari Sabtu ni ada program Ihya' Ramadhan anjuran Sekolah Pengajian Islam dengan kerjasama AMAN's CLUB dan juga pihak masjid.. ha... yang Aman's Club tu di bold kan ye sebab nak promote.. Jom join AMAN's CLUB jom.. Lepas ni ada program Kursus Kahwin pulak.. Ingatkan tak nak pergi tapi tibe2 Madam Yusliha wajibkan pulak untuk subjek Undang-Undang Keluarga Islam sebab ada assignment katanya.. Huhu.. tak leh nak lari la... Tak pe lah.. Ilmu.. huhu... Program MPP?? huhu.. semester ni sibuk dengan konvo.. tak tahu la nak teruskan atau tidak programnye.. huuh.. boleh ke gitu??

p/s : Dah masuk fasa kedua bulan Ramadhan... =)



No comments: