expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

30 November 2009

corat - coret...

wajah kucing yang menenangkan hati.. Subhanallah..

Assalammualaikum....
tak tahu nak post ape sebab takde idea. Sengaja nak mencoret sesuatu kat sini...


Minggu ni kurang sihat..
batuk dan selesema yang masih tak baik-baik..
Salah sape? salah sendiri jugak sebab main kucing sangat..
takpe lah, nak buat camne, kafarah dosa la tue..

Minggu ni jugak sakit kepala tak henti-henti..
waktu raya hari tu, makin bertambah sakit..
sebab makan daging banyak sangat kot..
Ana syak migrain je sebab sejak form 1 lagi sakit kepala..
Sebab tue kena pakai cermin mata ni..
Tak tahu la kalau ade penyakit lain plak..
sebab tak sempat nak pegi check la...
InsyaAllah takde ape-ape..

Bulan ni banyak hal kena settle..
Bukan ana la, tapi parent kena settle..
Hal ana, kakak2 ana..
Hm2.. semoga dipermudahkan semuanya..

Tengok gambar-gambar kawan-kawan..
Semuanya macam hepi je..
Buat hati sedih je..
Tak nak sedih hati, didelete FB tue..
Lagipun malas nak penuhkan inbox email..
Penuh tuuuu...
Tapi, active balik..
Kejap lagi nak delete balik..
Kacau betul jiwa..
Hihihi...
Takpe la... malas lagi nak layan FB..
Ape nak jadi, jadi la eik..

Bile sakit ni, jadi tak larat sket..
nak baca al quran asyik terbatuk aje..
batuk kering aje..
Nak solat, kepala pening-pening...
Selalu je terbaring dan rehat-rehat saja..
Penat dan letih aje memanjang..

Hm...
berhenti kat sini dulu la..
tak tau nak tulis pe dah...
Sape-sape yang read this entry, doa2kan ana..
ok...
salam..
pen off..


2 comments:

Faizatul Ema said...

Salam alaykium tika sayang..

semoga Allah kuatkan hati..jgn sedih2 ya.=)la tahzan..

semoga sihat2 sokmo..insyaAllah..

Dx said...

salam,
dasyat tu...