expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

07 February 2011

Weeding Kak Ida dan Abang Syarif..

Assalamualaikum...
Alhamdulillah selesai sudah majlis pernikahan dan kenduri kakak ana yang kedua pada 5hb 2 yang lepas. Penat memang memenatkan.. dan sedih juga sebab my sister yang banyak simpan rahsia ana ni dah jadi milik orang.. huhu.. lepas ni payah sket kot nak sharing ape2.. Tapi takpe.. kena la hadapi dan dia tetap my sis sampai bile-bile juga kan.. Jadinya yang masih dara dan teruna di rumah itu hanya tinggal dua orang yakni ana dan juga my big bro, hamdan yang tengah tunggu result stpm kat umah. Ana nak share beberapa keping pic yang yang dapat di upload disini. Gambar lain tak dapat di transfer lagi.. InsyaAllah nanti akan di upoad lagi.. Barakallahulakuma my sis ida and bro sharif... =)


Beberapa minit setelah sah menjadi pasangan suami isteri.. Ramai tertanye2 ngape abang syarif plak yang pegang bunga.. tu tandanya suami mithali.. hehehe.. ye ke?? amiiinn...





Renung ke mana entah tuuuuu... cantik.. huhu

p/s : Majlis Perkahwinan yang ringkas tapi meriah.. huhu.. okey.. next sape plak.. tungguuuu...

Semoga Kak ida dan Abang Syarif dapat membina baitul dakwah yang hebat.. insyaAllah..

No comments: