expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

28 April 2009

Petang tue... (^_^)

Salam..
Hmm.. petang ni sangat menyeronokkan ana. Balik dari kelas tadi, rehat-rehat sebentar. hari ni jugak ana dapat berite gembira dari kakak ku. tap sayangnya ana tak dapat pulang ke kampung untuk bersamanya. huhu...

Ana ader test minggu depan. Language discription test. Takut sangat... Preparation pun takat ape je..

Petang tadi, after kelas ana bergegas ke usrah untuk usrah kul 3.30 petang kat balai islam. Huhu.. memang tak sempat nak rehatkan diri sebab duk ngadap laptop. Heheh.. Rumet ana sempat la rehat sket. Akibatnye, ana ngantuk waktu usrah. Adui... malu je. Nasib baik tajuk usrah dah faham sket2. Rumet ana kat sebelah tak habis2 memicit tangan supaya tak ngantuk..

Then, lepas asar tadi, balik dari surau terlihat sahabat-sahabat seusrah tengah main badminton kat tengah padang. Oleh kerana nak jugak main, ana pun dengan baju kurung, beg yang bergalas, join dorang. hehe.. riuh rendah dibuatnye.. hehe.. tapi petang tue memang betul2 buat ana tenang. Seronok bersama rakan-rakan. Terasa sayang untuk meninggalkan mereka. huhu

Buat kawan2 seangkatan ana, semoga terus berjuang hingga keakhirnye k. heheh.. semoga diberkati Allah selalu

p/s: Tadi teman kawan keluar. Nyaris2 nak kena langgar. huhu.. fobia betul ana ni nak lintas jalan. Semoga Allah melindungi ana selalu. InsyaAllah
"Allah matlamatku"

No comments: