expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

24 March 2009

Study week.. (-_-)...


Salamun alayk..


Ana baru tukar template untuk blog ana nie. Tak tau lah cantik ke tak. Tapi sebab ada gambar kucing tue, ana rase cute sangat kucing tue. =) jadi ana amek la code and tukar terus template nie. Hai.. pinky la plak walaupun tak berape berkenan warne ni.


Anyway, sekarang nie semua orang busy dengan study masing2 sebab exam tak lame dah. Hmm.. bimbang jugak di hati ni. Tapi jangan plak lupe amal ibadah kite pada Allah s.w.t. InsyaAllah.


Suasana di bilik ana semakin hari semakin suram kerana penghuninyer dah jadi cam patung tercatuk kat meja study. Semuanya gara-gara exam yang bakal ti be 18 Mei nie. Hai, kalau kite nie khusyuk beribadah macam study tu kan bagus. Kite pun akan diuji dalam exam lagi besar akhirat nanti. Betul tak?


Hmm.. rumet pun sudah tidur dan ana masih menerawang dari satu blog ke satu blog. Teringat plak kate2 Mr Earnest kat kelas tadi bile study tajuk Globalization. Antara jawapan yang diberi oleh classmate ana nie tentang globalization ialah we can go to one place to another easily. Hmm.. cam ana la kot. Tadi kat Mesir, pastu kat Australia then kat Canada tapi ana kat depan laptop ni aje. Berjalan dalam maya je. Is it mean that i'm global person? Sir? Did i? Hehe.. But i want to be a global muslim. Can i? InsyaAllah...


Ehem.. dah kul bape nie? Mata ana tak nak tutup mate lagi ke? Nampaknye kena paksa and belai mata nie supaya tutup. ok lah sampai sini dulu. Nanti, insyaAllah post lain akan menyusul. Btw, for my friends i hope that you'll get success and may Allah bless you all. Ma'attaufiq wannajah fi l al imtihan insyAllah. Amin. Ok. click to turn off and then click to shut down my eyes......
"Allah matlamatku"

No comments: