expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

25 March 2011

Final Exam!!

Tampal-tampal... tampal jadual mee eating.. kerja-kerja.. huhu..


Assalamualaikum buat semua sahabat yang dikasihi kerana Allah Taala..

Sejak kebelakangan ni NI agak sibuk dengan pelbagai aktiviti dan buku untuk exam pun tak sentuh lagi.. Huhu.. semalam buat kerja sampai diri sendiri demam mengejut tapi alhamdulillah dah kebah dah pagi ni. Boleh pulak NI pergi tanya sahabat petua nak sembuh demam dengan cepat. Caranya dengan mandi air batu.. Tapi NI tak buat la.. Just mandi sejukkan kepala dahulu.. NI memang tak suke makan penadol kalau sakit. Hihi.. Jangn tiru cara NI ye.. Sekarang ni jadual makan NI pun tak berapa teratur sangat. Kadang-kadang tu just makan waktu tengahari je.. Bila malam dah penat nak makan dan selalunya memang NI kena bebel la dengan budak bilik. Nanti ada la yang suapkan tak pun belikan nasi sebab mereka tahu yang NI kadang-kadang bukan xnak makan tapi xsempat je.. huhu.. (kadang-kadang malas pi kefe.. sanggup berlapar)


Assignment2... Dah habis belajar, tak rase dah student's life ni tau.. hehe


Hari ni NI terlewat hadiri perjumpaan MPP dengan dato kat pejabat.. huhu.. Ni kes sebab demam dan juga berjaga sampai pukul 3 pagi semalam buat take home test.. huhu.. Datang je pejabat, meeting dah start.. NI dah bagitahu pada Cik Timbalan Presiden.. maaf sangat-sangat sebab memang tak berdaya dah.. Tu lah kehidupan NI sebagai YB iaitu yang busy... huhu... sekarang ni tengah mengadap laptop nak buat assignment dan juga ditemani dengan radix untuk memberi tenaga. Eh, bukan radix yang bagi tenaga tetapi Allah. radix tu tamsilan sahaja..


Medicine ni buat perhiasan je dalam loker.. hehehe... (xmakan pun.. huhu)


Ok la ye.. NI nak berhenti dulu disini.. Doakan kejayaan NI dalam final exam minggu depan dari 28 hingga 7hb April.. NI doakan sahabat-sahabat yang lain pun berjaya di dunia dan akhirat insyaAllah.. Sirru ala barakatillah.. wallahualam.. salam..=)

No comments: